Borddekorationer

Det er meget forskelligt hvordan folk vælger at dekorere til en barnedåb. Nogle går i det lidt mere kreative hjørne og gør rigtigt meget ud af både barnedåbs invitationerne, bordpynten og bare dekorationerne generelt. Andre vælger at gøre det mere minimalistisk. Der ikke nogen grænser for hvor meget eller lidt man burde gå op i det. Det er helt op til jer selv. Dog er det meget typisk at folk pynter op i lyserøde farver hvis det er en dåbsfest til en pige og i lyseblå farver hvis det er en dåbsfest til en dreng.

Nogle går op i at alt spiller, lige fra servietter, guirlander, dug og til de matchende balloner. Husk dog på at barnets køn ikke behøver at være altafgørende for hvordan i skal pynte op til dåbsfesten. Hvis i f.eks. har fået tvillinger i forskelligt køn kan i holde farverne neutrale, og dereftter vælge bordpynt i både lyserøde og lyseblå farver.

Temaer til festen

Det er ikke alle som vælger temaer til en barnedåb. Dog er det ofte sjovere når man har et tema, plus at det gør det nemmere at vælge dekorationer til barnedåben så snart man har noget at gå ud fra. Et tema kan sagten være ’lyserød’ eller ’lyseblå’ tema. Nogle vælger her at gå all-in med f.eks. lyserød dug, balloner, servietter, engangsservice, guirlander og endda kagen bliver lyerød.

Hvor skal festen holdes?

Først og fremmest er det vigtigt at i finder ud af hvor i vil holde festen. Så snart i har fundet frem til lokation for festen, kan i nu begynde at planlægge hvordan der skal dekoreres. Vil i holde festen hjemme, i et forsamlingshus, andre lokaler eller andet sted? Det er en dårlig ide at købe dekorationer før i finder ud af hvor meget plads der kommer til at være. Ligeledes råder vi jer også til at vente til i ved præcist hvor mange som deltager. Vi anbefaler at i holder dåben udenfor om sommeren, hvis vejret et til det. Det er de færreste der ikke kan lide frisk luft, plus at børnene kan løbe rundt i haven.