Når du har inviteret til barnedåb, skal du også overveje borddækningen. Vil du dække op med faste pladser, eller vil du holde det mere casual, og lade folk sidde, hvor de vil?

Vi vil i denne artikel gå lidt i dybden med, hvad du skal huske, såfremt du vil dække op med bordkort.

Skal I have en bordplan?

bordplan til barnedåbDer er stor forskel på, hvordan man afholder sine barnedåber. Nogen tager det lidt mere afslappet og lader folk hygge sig og gå rundt, hvor andre holder det mere formelt som en rigtig fest, på lige fod med en konfirmation eller rund fødselsdag.

Vælger du den mere formelle fest, skal du helt sikkert også overveje en bordplan.

Hvad skal du overveje inden du laver bordplanen?

Det er som oftest (hvis muligt), mest oplagt og placere folk mand kvinde mand kvinde. Dog skal du også huske på, om der er nogle familiefejder, eller nogle venner der ikke kommer så godt ud af det med hinanden.
Det er især i disse situationer bordkort er en god ide, for så sikre du dig, at de er i hver sin ende af rummet, og deres diskussioner og uoverenstemmelser ikke overdøver festens glæde.

Den svære del, er hvis dine forældre er gaæt fra hinanden, og du gerne vil have begge med. Nogen kan slet ikke være i samme rum, efter en skilsmisse. Andre får det hårdt, når de opdager den anden er begyndt på dating igen.

Hvordan kan du sikre dig, alle har en bordherre/-dame?

For og sikre ro og orden, er det vigtigt og sørge for alle har en bordherre og/eller borddame, og som nævnt i forrige afsnit, kan der være uoverensstemmelser, hvis en skilt ønsker og tage en date med til festen, og den anden stadig ikke er kommet på markedet, hvorfor du altid kan smide et hint om, de måske skal prøve og søge lidt på en dating side, som Senior.dk eller lignende.
Pas på med og presse for hårdt, men tilpas så det ligner en hjælp for den ensomme.