I denne artikel vil vi gennemgå, hvad du kan opnå ved og benytte dig af Fairytell.dk. Fairytell.dk er en dansk lydbogs specialist til børn, de sørger for dine børn er underholdt ved og høre de gode børnebøger.

Det er slut med børnene kan drive dig til vanvid, ved og lade dig læse deres ynglingsbog højt igen og igen – nu kan du bare give dem Fairytell og de vil helt automatisk kunne høre deres ynglingsbøger om og om igen.

Hvem er målgruppen

Da det hovedsageligt er børnebøger og billedbøger der bliver læst op på Fairytell.dk, er det let og konkludere de henveder sig til børn i alderen 0 til 10 år.

Bøgerne fås både som lydbøger og e-bog, hvorfor dit barn kan starte med og høre bøgerne og selv øve sin læsning med appen, i takt med de bliver større.

Så vi kan bestemt anbefale Fairytell.dk til alle familier med en smartphone eller tablet.

Det kunne vaere den perfekte gave til barnedåben

Hvilke bøger kan man høre ved Fairytell.dk?

Vil du gerne vide, hvilke bøger dit barn kan lytte til hos Fairytell.dk, kan du være helt tryg, der er et stort udvalg af de bedste børnebøger på markedet, nedenfor har vi forsøgt og liste nogen af dem.

  • Alfons Åberg
  • Peter Pedal
  • Rasmus Klump
  • Nomerne
  • Prop & Berta
  • Hunden Ib
  • Lasse-Leif
  • Mumitroldene
  • Sallys far

… Og mange flere

Med et godt udpluk af de gode gamle klassiker fra da vi selv var børn som Alfons Åberg og Rasmus Klump til mere modern børnebøger, ja så er der altså bøger for alle – måske kan du oven i købet for genoplevet din favorit bog fra din barndom.

Hvad koster Fairytell

Fairytell er så sikre på deres produkt, at de har valgt og give de første 30 dage til gratis brug for nye kunder, så du kan se hvad du kan få af gode oplevelser inden du går over og blot betaler et månedligt fee.
Fairytell koster kun 59 kroner om måneden efter de første 30 dages prøveperiode, men giver dig adgang til uanede mængder af bøger til dine børn.

Betalingen foregår automatisk over kreditkort, hvorfor så snart du har oprettet dig som bruger og downloaded deres app, skal du ikke tænke på andet end og nyde dine børns fornøjelse med børnebøgerne.

Hvem står bag Fairytell?

Fairytell er drevet fra Valby og blev stiftet i Marts 2017.

Nedenfor finder du deres firmaoplysninger, det står også i bunden af deres hjemmeside, så du ikke behøves og frygte for, hvem du reelt set giver betaler til.

Fairytell IvS
Høffdingsvej 34
2500 Valby
Danmark
CVR: 38505505

 

Er det let og afmelde mit abonnement?

Fairytell holder dig ikke bundet til nogen kontrakt. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemskab og så stopper dit medlemskab automatisk når den periode du allerede har betalt for udløber.

For og afmelde dig logger du blot ind på deres hjemmeside og under Min Profil, finder du afmeldingsknappen.

Hvad siger folk på TrustPilot om Fairytell.dk

Ikke mange har anmeldt Fairytell på trustpilot endnu, dog har begge deres anmeldelser (I skrivende stund) givet dem scoren Fremragende.

Trustpilots egen scoring af Fairytell er 3.8 ud af 5. Men uden nogle negative kommentarer, så tør vi godt anbefale dig Fairytell, for vi ved alle – er der noget negativt og sige, så er det allerede sagt.

Men selv efter 3 år på markedet, har vi ikke fundet nogen der har noget negativt og sige om denne service.

Hvordan kommer jeg igang?

Det er super let og simpelt og komme igang med Fairytell.dk, alt du skal gøre er og klikke her