Hold fødselsdag eller barnedåb med underholdning i særklasse!

En fødselsdag er en særlig dag for de fleste mennesker. En mindedag, hvor man fejrer, at man nu er blevet endnu et år ældre og klogere. Der er muligvis forskel på at blive 18 og 47. Og forventningens glæde til netop denne dag, og spændingen op til, aftager nok for de flestes vedkommende med alderen. Alligevel er der mange mennesker der vælger at fejre deres dag i selskab med både venner og familie. Ikke mindst når de fylder rundt – selv om det bestemt også er værd at fejre, at man fylder både 23, 54 og 68.

Kaffe og kage – eller fest til den lyse morgen?

Og der er mange forskellige måder at fejre fødselsdag på. Nogle foretrækker blot at invitere den nærmeste familie til kaffe og lagkage. Andre samler både venner, familie og kolleger til en kæmpefest med vin, mad og dans til den lyse morgen. Dette sker naturligvis oftest i forbindelse med runde fødselsdage og særlige mærkedage som en 18-års fødselsdag, der absolut er værd at markere. Men heldigvis er der ingen regler for hvordan en fødselsdag skal fejres. Det er ene og alene op til den enkelte fødselar.

Pep fødselsdagen op med et festligt indslag

Har man besluttet at invitere til lidt festivitas i anledning af årsdagen, så er der nok at forholde sig til. Hvem skal man invitere? Hvor skal man holde det? Skal man invitere til middag eller holde en stor fest? Og hvad skal man servere af mad og drikke? Når alt det er på plads, så er kan man overveje alt det ”ekstra”. Skal der være musik og dans? Skal der måske hyres en DJ? Eller er der andre former for underholdning, der kunne være med til at gøre fødselsdagsfesten ekstra festlig?

Sjov standup eller spændende trylleri?

Synes du at underholdning til fødselsdag er en fantastisk idé? Så er det bare med at finde ud af, hvad det skal være. Det kan både være nogle der optræder med sang eller musik, men det kan også være stand up eller trylleri. Mulighederne er mange – og der er god hjælp at hente ved at søge lidt på internettet. Det kan også være, at der blandt gæsterne er nogle med særlige talenter, som de gerne vil optræde med. Det kan være en der er særligt god til at spille sav, en der kan gå på brændende kul, eller en der kan jonglere med stort set hvad som helst fra buffeten.

Vælg den rette underholdning

Det er dog altid en god idé at vælge underholdning, som man mener vil falde i de flestes smag. Hvis der er tale om en 80-års fødselsdag er det ikke sikkert, at standup er sagen, ligesom mavedans måske heller ikke lige rammer plet på en 10-års fødselsdag.